STN EN 1518: 2002 (01 5053), Nedeštruktívne skúšanie. Skúška netesnosti. Charakterizácia detektorov netesnosti na princípe hmotnostných spektrometrov. - Sekerešová, Drahomíra; Drang, Jozef; Dvořak, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1518: 1999 v českom jazyku