STN EN 1518: 2002 (01 5053), Nedeštruktívne skúšanie. Skúška netesnosti. Charakterizácia detektorov netesnosti na princípe hmotnostných spektrometrov. - Sekerešová, Drahomíra; Drang, Jozef; Dvořak, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 80 Nedeštruktivní zkoušení (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1518: 1999 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 1518 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Drahomíra Sekerešová, Jozef Drang, Jaroslav Dvořak. Technická normalizační komise: TNK 80 Nedeštruktivní zkoušení
Keywords: normy