STN EN 1779: 2001 (01 5059), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie tesnosti. Kritériá na voľbu metód a postupov. - Drang, Jozef; Lakatoš, Peter; Dvořák, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1779: 1999 v českom jazyku