STN EN 1779: 2001 (01 5059), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie tesnosti. Kritériá na voľbu metód a postupov. - Drang, Jozef; Lakatoš, Peter; Dvořák, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 80 Nedeštruktivní zkoušení kovů (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1779: 1999 v českom jazyku
Spracovateľ: Jozef Drang, Peter Lakatoš, Jaroslav Dvořák. Technická normalizačná komisia: TNK 67 Nedeštruktívne skúšky, TNK 80 Nedeštruktivní zkoušení kovů
Keywords: normy