STN EN ISO 3452-4: 2003 (01 5068), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie kapilárnymi metódami Časť 4 Zariadenie (ISO 3452-4: 1998) - Némethová, Terézia; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3452-4: 1998