STN EN ISO 3452-4: 2003 (01 5068), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie kapilárnymi metódami Časť 4 Zariadenie (ISO 3452-4: 1998) - Némethová, Terézia; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 67 Medzinárodné skúšky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3452-4: 1998
Spracovateľ: Terézia Némethová, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 67 Medzinárodné skúšky
Keywords: normy