STN EN 45010: 2000 [neplatná] (01 5261), Všeobecné požiadavky na posudzovanie a akreditáciu certifikačných orgánov (ISO/IEC Guide 61: 1996). - Bílý, Matej; Ponca, Viliam; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 45010: 1996
Norma je neplatná od 1. 8. 2022
Spracovateľ: Matej Bílý, Viliam Ponca. Technická normalizačná komisia: TNK 22 Kvalita
Keywords: normy