STN ISO 7000: 1997 (01 8017), Grafické značky používané na zariadeniach. Opis a význam. - Halaj, Martin; Palenčár, Rudolf; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 7000: 1989