STN ISO 7000: 1997 (01 8017), Grafické značky používané na zariadeniach. Opis a význam. - Halaj, Martin; Palenčár, Rudolf; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 7000: 1989
Spracovateľ: Martin Halaj, Rudolf Palenčár, Drahomíra Sekerešová.
Norma je zrušená od 1. 9. 2018
Keywords: normy