STN ISO 7001: 1993 (01 8021), Veřejné informační značky. - Glivický, Vladimír; Komrsková, Krista; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 7001: 1990
Spracovateľ: Vladimír Glivický, Krista Komrsková.
Norma je zrušená od 1. 9. 2018
Keywords: normy