TNI ISO/TR 7239: 2000 (01 8022), Vypracovanie a zásady používania verejných informačných značiek. - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO/TR 7239: 1984