STN EN ISO 15007-1: 2003 (01 8530), Cestné vozidlá. Meranie vizuálneho vnímania vodiča vzhľadom na dopravné informačné a riadiace systémy Časť 1 Definície a parametre (ISO 15007-1: 2002) - Bubeliny, Ján; Tölgyessyová, Henrieta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15007-1: 2002