STN EN ISO 16426: 2003 (02 0010), Spojovacie súčiastky. Systém zabezpečenia kvality (ISO 16426: 2002). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 16426: 2002