STN EN ISO 16426: 2003 (02 0010), Spojovacie súčiastky. Systém zabezpečenia kvality (ISO 16426: 2002). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 16426: 2002
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy