STN ISO 8992: 1999 (02 1002), Spojovacie súčiastky. Všeobecné požiadavky na svorníky, skrutky, závrtné skrutky a matice. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 8992: 1986