STN ISO 8992: 1999 (02 1002), Spojovacie súčiastky. Všeobecné požiadavky na svorníky, skrutky, závrtné skrutky a matice. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 8992: 1986
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Norma je zrušená od 1. 5. 2022
Keywords: normy