STN EN 20898-7: 1999 (02 1005), Mechanické vlastnosti spojovacích súčiastok Časť 7 Skúška krútením a minimálne krútiace momenty pre svorníky a skrutky s menovitými priemermi od 1 mm do 10 mm - Veselovská, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 20898-7: 1995