STN EN ISO 16048: 2003 (02 1006), Pasivácia korózii odolných nehrdzavejúcich oceľových spojovacích súčiastok (ISO 16048: 2002). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 16048: 2003