STN EN ISO 4042: 2001 (02 1008), Spojovacie súčiastky. Elektrolytické pokovovanie (ISO 4042: 1999). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4042: 1999