STN EN 28839: 2001 (02 1009), Mechanické vlastnosti spojovacích súčiastok. Skrutky a matice vyrobené z neželezných kovov. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 28839: 1992