STN EN ISO 7085: 2001 (02 1012), Mechanické a prevádzkové požiadavky na cementované (kalené) a popustené skrutky s valcovanými metrickými závitmi (ISO 7085: 1999). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7085: 1999