STN EN ISO 7085: 2001 (02 1012), Mechanické a prevádzkové požiadavky na cementované (kalené) a popustené skrutky s valcovanými metrickými závitmi (ISO 7085: 1999). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7085: 1999
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Norma je zrušená od 1. 4. 2022
Keywords: normy