STN EN ISO 3269: 2002 (02 1013), Spojovacie súčiastky. Preberacia kontrola (ISO 3269: 2000). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Pospíšil, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3269: 2000 v českom jazyku