STN EN ISO 10683: 2002 (02 1014), Spojovacie súčiastky. Neelektrolyticky nanášané povlaky zo zinkových mikrolamiel (ISO 10683: 2000). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Pospíšil, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10683: 2000 v českom jazyku