STN EN ISO 10683: 2002 (02 1014), Spojovacie súčiastky. Neelektrolyticky nanášané povlaky zo zinkových mikrolamiel (ISO 10683: 2000). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Pospíšil, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 9 Spojovací součásti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10683: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 10683 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová, Miroslav Pospíšil. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky, TNK 9 Spojovací součásti
Keywords: normy