STN EN ISO 4759-3: 2002 (02 1015), Tolerancie pre spojovacie súčiastky Časť 3 Ploché kruhové podložky pre skrutky a matice. Výrobné triedy A a C (ISO 4759-3: 2000) - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kunc, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4759-3: 2000 v českom jazyku