STN EN ISO 4759-3: 2002 (02 1015), Tolerancie pre spojovacie súčiastky Časť 3 Ploché kruhové podložky pre skrutky a matice. Výrobné triedy A a C (ISO 4759-3: 2000) - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kunc, Václav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 9 Spojovací součásti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4759-3: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN ISO 4759-3 z októbra 2001 a STN 02 1070 z 21. 12. 1988 v celom znení
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová, Václav Kunc. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky, TNK 9 Spojovací součásti
Norma je nahradená normou STN EN ISO 4759-3 z marca 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy