STN EN 26157-3: 2001 (02 1016), Spojovacie súčiastky. Porušenia povrchu Časť 3 Skrutky na špeciálne použitie - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 26157-3: 1991