STN EN 15330: 2001 (02 1017), Spojovacie súčiastky. Skúška predpätím na zistenie vodíkového krehnutia. Metóda rovnobežnej opornej plochy (ISO 15330: 1999). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 15330: 1999