STN ISO 3800: 2001 (02 1018), Spojovacie súčiastky. Skúška únavy osovým zaťažením. Skúšobné metódy a vyhodnotenie výsledkov. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Staněk, Josef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s ISO 3800: 1993 v českom jazyku