STN ISO 3800: 2001 (02 1018), Spojovacie súčiastky. Skúška únavy osovým zaťažením. Skúšobné metódy a vyhodnotenie výsledkov. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Staněk, Josef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s ISO 3800: 1993 v českom jazyku
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová, Josef Staněk. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy