STN EN ISO 7721-2: 2001 (02 1022), Skrutky so zápustnou hlavou Časť 2 Hĺbky krížových drážok (ISO 7721-2: 1990) - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7721-2: 1994