STN ISO 3508: 2001 (02 1033), Výbehy vonkajších závitov spojovacích súčiastok so závitmi podľa ISO 261 a ISO 262. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 3508: 1976