STN ISO 3508: 2001 (02 1033), Výbehy vonkajších závitov spojovacích súčiastok so závitmi podľa ISO 261 a ISO 262. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 3508: 1976
Táto norma nahrádza STN 02 1033 z 28. 9. 1987 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy