STN ISO 4755: 2001 (02 1036), Žliabok pre vonkajšie metrické závity ISO. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kugl, Otmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s ISO 4755: 1983 v českom jazyku