STN ISO 4755: 2001 (02 1036), Žliabok pre vonkajšie metrické závity ISO. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kugl, Otmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s ISO 4755: 1983 v českom jazyku
Táto norma nahrádza normu STN 02 1036 z 28. 9. 1987 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová, Otmar Kugl. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy