STN EN ISO 4757: 2001 (02 1040), Krížové drážky pre skrutky (ISO 4757: 1983). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4757: 1994