STN EN ISO 4757: 2001 (02 1040), Krížové drážky pre skrutky (ISO 4757: 1983). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4757: 1994
Táto norma nahrádza STN 02 1040 zo 4. 1. 1988 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy