STN ISO 272: 2000 (02 1042), Spojovacie súčiastky. Šesťhranné výrobky. Otvory kľúčov. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 272: 1982