STN EN 20273: 2001 (02 1050), Spojovacie súčiastky. Diery na skrutky. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 20273: 1991