STN EN ISO 4762: 2004 (02 1143), Skrutky s valcovou hlavou s vnútorným šesťhranom (ISO 4762: 2004). - Veselovský, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 4762: 2004