STN EN ISO 4762: 2004 (02 1143), Skrutky s valcovou hlavou s vnútorným šesťhranom (ISO 4762: 2004). - Veselovský, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 4762: 2004
Táto norma nahrádza STN EN ISO 4762 z augusta 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Veselovský. Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy