STN EN ISO 10642: 2004 (02 1185), Skrutky so zápustnou hlavou s vnútorným šesťhranom (ISO 10642: 2004). - Veselovský, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 10642: 2004
Táto norma nahrádza STN EN ISO 10642 z augusta 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Veselovský. Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy