STN EN 27435: 2001 (02 1183), Nastavovacie skrutky s drážkou a čapíkom. - Lutzová, Irena; Lutz, František; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 27435: 1992
Táto norma nahrádza normu STN 02 1183 z 24. 1. 1983 v celom rozsahu
Spracovateľ: Irena Lutzová, František Lutz, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy