STN EN ISO 2342: 2004 (02 1184), Nastavovacie skrutky so zárezom s driekom (ISO 2342: 2003). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 2342: 2003