STN EN 27434: 2001 (02 1185), Nastavovacie skrutky s drážkou a zrezaným kužeľovým koncom. - Lutzová, Irena; Lutz, František; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 27434: 1992