STN EN ISO 4026: 2004 (02 1187), Nastavovacie skrutky s vnútorným šesťhranom s plochým ukončením (ISO 4026: 2003). - Veselovský, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 4026: 2003