STN EN ISO 4029: 2004 (02 1188), Nastavovacie skrutky s vnútorným šesťhranom s ukončením s kužeľovou jamkou (ISO 4029: 2003). - Veselovský, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 4029: 2003