STN EN ISO 4028: 2004 (02 1189), Nastavovacie skrutky s vnútorným šesťhranom s ukončením s čapíkom (ISO 4028: 2003). - Veselovský, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 4028: 2003