STN EN ISO 4028: 2004 (02 1189), Nastavovacie skrutky s vnútorným šesťhranom s ukončením s čapíkom (ISO 4028: 2003). - Veselovský, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 4028: 2003
Spracovateľ: Ján Veselovský. Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy